معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان گلستان با بيان اين مطلب به خبرنگار ميراث آريا(chtn)گفت:ناهماهنگي با بازارجهاني و معرفي کالا ازطريق اينترنت،عدم ايجاد تشکل صادراتي و ايجاد نشدن بانک اطلاعاتي براي تبليغات و بازاريابي و معرفي هنرمندان شاخص و کارگاه‌هاي توليدي ازجمله مشکلات صنايع دستي استان است که در راستاي اين مشکلات،هنرمندان با شرکت درنمايشگاه‌هاي ملي و منطقه‌اي مي‌توانند فرصت نوآوري وکاربرد درمحصولات صنايع دستي و بازاريابي را پيداکرده و به فروش محصولات خود بپردازند.

\"انوشيروان گرايلي\"افزود:صنايع دستي هر منطقه ريشه در فرهنگ کهن آن دارد و با توجه به سابقه تاريخي و ديرينه فرهنگي منطقه استان گلستان که داراي قوميت‌هاي مختلف است مي‌توان باارائه ارزشمندترين و ماندگارترين ميراث مادي ومعنوي درنمايشگاه‌ها ،وضعيت اقتصادي صنعتگران و اشتغال را بهبود داد و به عنوان يکي از ستون‌هاي استقلال اقتصادي مطرح شد.

وي تصريح‌کرد:صنايع دستي گلستان درسال 86 ،در23 نمايشگاه دراستان‌هاي مازندران،قزوين، همدان، سيستان و بلوچستان،خراسان رضوي و...... شرکت و 26 نمايشگاه درسطح استان گلستان برگزارکرده است.
/104

انتهای پیام/

کد خبر 138611135